A Grup Unipreus estem compromesos amb el medi ambient. Tenir cura del planeta es responsabilitat de tots.

Estem treballant per adoptar més mesures que protegeixin la biodiversitat i redueixin l’impacte de les emissions de CO2, i així contribuir a construir un futur millor, tenint cura del nostre entorn. Darrere de #elfuturesara hi han iniciatives de sostenibilitat com aquestes:

COMPROMESOS

Tenim declaració d’ECOEMBES dels materials corporatius a disposició del client realitzats amb materials procedents de fonts sostenibles. Bosses de paper 100% reciclat i reciclables.

 

Eliminació <<progressiva>> de les bosses de plàstic per les de paper 100% reciclat, tintes amb base d’aigua i amb certificat FSC i PEFC, que certifica que el cartró que utilitzem prové de boscos gestionats de manera sostenible i responsable.

 

Incorporació de sobres regal i de comandes online elaborades amb tintes i vernissos amb base d’aigua i amb certificació FSC i PEFC.

 

CUIDEM EL NOSTRE PLANETA

Treballem per reduir al màxim la generació de residus.

 

Comptem amb materials que tenen una finalitat concreta però que posteriorment es reutilitzen i cobren vida sense necessitat d’una transformació.

 

El 100% dels residus que es generen a totes les nostres botigues es destinen al reciclatge oa un altre mètode de gestió mediambiental sostenible.

ELS NOSTRES PROVEÏDORS

Els nostres proveïdors ens faciliten la informació i composició de cadascun dels articles i són ells els qui estableixen quins dels seus articles són reciclats, fabricats amb materials sostenibles o elaborats amb un procés no contaminant per al medi ambient.

 

Identificació a la botiga

Aquests articles són els que nosaltres considerem Wala Eco. A les botigues físiques els trobaràs identificats a cada secció.

PUNT DE RECOLLIDA DE ROBA

Com a part del nostre compromís social i mediambiental, a totes les botigues del grup trobaràs un punt de recollida de roba usada. Volem ajudar a allargar la vida útil de les peces tèxtils. El programa de recollida de roba usada contribueix a donar feina a persones amb risc d’exclusió i fer-ho a entitats locals.