T'uneixes al nostre equip?

Som entusiastes, enèrgics i apassionats. Comptem amb un equip de professionals altament  especialitzats i amb una gran experiència en cadascuna de les àrees. Fomentem la cordialitat, el respecte i la igualtat.

Els nostres valors

Talent

Valorem als professionals compromesos que posin en pràctica les seves capacitats per compartir els èxits.
Compromís

Som entusiastes, enèrgics, apassionats, orientats a la millora i volem que aquesta cultura s'impregni en totes les nostres persones.
Respecte

Fomentem un ambient de cordialitat i respecte a tot l'entorn de la nostra empresa on el principi d'igualtat impera a tots els nivells organitzatius.

Persones que ens inspiren

El nostre equip de #walalovers, apasionats per l’esport.

Em dic Núria, sóc campiona d'Espanya de Triatló de mitjana distància de 45-49 anys. Practico i m'agrada el triatló (natació, bici i córrer) i intento buscar temps per a tot, compaginant família, feina i esport.
Actualment treballo a la secció de running a Wala Lleida i el que m'agrada de la meva feina és, el tracte amb el públic i poder compartir la meva passió. Per mi, la paraula esport és el que representa Wala.

Núria Ribalta.

Em dic Eloi, treballo al departament de finances a les oficines centrals de la companyia, i practico el triatló. Aprofito els caps de setmana per fer sortides amb bicicleta i entre setmana per fer natació i córrer. Intento fer esport a la tarda un cop finalitzada la jornada laboral, amb l'horari flexible, puc adaptar fàcilment la feina i la pràctica de l'esport. El que més m'agrada de la meva feina és l'ambient laboral, tinc molts bons companys, amb qui tinc molta compenetració, això facilita el bon clima laboral. Per mi Unipreus significa companyerisme i professionalitat.

Eloi Liarte.

Em dic Yeimi, i jugo a futbol des dels 6 anys. Actualment estic al primer equip de futbol de la Roca del Vallès, lluitant per pujar a nacional. Compagino bé l'esport i la feina, Wala m'ho ha posat molt fàcil. També he fet publicitat, sent la imatge d'Adidas Predator el 2021, i anuncis de la Champions League amb Messi. Actualment treballo a la secció d'esports d'equip i ciclisme a Wala de Sabadell, posant a disposició dels clients el meu coneixement del producte. El que m'agrada de la meva feina és que he crescut en molts aspectes, som una petita família. Per mi, la paraula família és el que representa Wala.

Yeimi Morban.

Vols treballar amb nosaltres?